domingo, 13 de octubre de 2013

Aixequem persianes!

Dissabte 5 d'Octubre dotze municipis de Catalunya han apostat per reivindicar els locals tancats, aixecar persianes per un dia amb una activitat diferent, concerts de música, exposicions, botigues etc...
en el cas de St.Pere s'ha optat per una exposició, i nosaltres hem intentat mostrar tant la nostra feina de taller com l'elaboració pas a pas de les obres de la ruta...Tenint en compte que és per un dia hem intentat reduir els costos a zero i ser el màxim d'originals en l'aposta.

Obres de Damasc, de xapa creant volum, de ferro massís de repujat i de forja tradicional, obres que durant els dissset i escaig anys que existeix forjats LIF hem anat creant. Algunes figuratives, altres estilitzades i fins i tot deformades, acabades a l'òxit o polides, deixant el color del ferro o pavonades, un total de 13 peces completen l'exposició de ferro i fusta. i un joc d'escacs fet de talla de fusta ( boix i noguera),  creat per el meu pare i mestre Lluïs Mª Illamola.
Moltes visites de gent del poble que anaven a fer la compra i gaudien d'una nova manera de promocionar un local que sempre havia estat tancat!

Molt content de mostrar la meva obra als veïns del poble que ja ens coneixem i que tenim ganes de fer que l'Art i la cultura sigui present a casa nostra, moltes gràcies a l'Eva i a la Dolors, al propietari del local, a la Serradora Vergés, a  l'Ajuntament i a tothom que ho ha fet possible! i sobretot gràcies per tants elogis!!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario